Beton combineren met je inrichting

De inrichting van een huis zegt veel over een persoon zegt. Elk persoon heeft een andere smaak als het op de inrichting aankomt. De industriële look is een zeer populaire inrichting dat door veel mensen wordt gekozen. Deze industriële inrichting kan nagestreefd worden door gebruik te maken van beton. Beton ciré is een uniek product dat opvallend is in elke ruimte. Door de verschillende beton cire kleuren krijgt je huis een tijdloos karakter. Verder is het belangrijk om te kiezen wat voor verf je wilt gebruiken in huis. Er zijn een paar verfsoorten die passen bij beton. Het kiezen van de juiste verf voor de muren maakt je huis compleet.   

Het gebruik van de juiste verf

Beton cire wordt vaak als duur gezien. Om beton ciré te vervangen wordt ook gekeken naar betonlook verf. Het voordeel van verf is dat je de verf kan aanbrengen op verschillende ondergronden. Betonlook verf is beschikbaar in verschillende tinten. Hierdoor kan je de perfecte tint kiezen die het meest past bij de inrichting van je huis. Naast het gebruik van betonlook verf is het ook mogelijk om kalkverf te gebruiken. In de kalkverf webshop kan je kalkverf aanschaffen voor de inrichting van je huis. Kalkverf is een erg zachte kleur en het is beschikbaar in veel kleuren. Er zijn echter wel een aantal verschillen tussen kalkverf en betonlook verf. 

Verschil tussen kalkverf en betonlook verf

Betonverf is een dikke verfsoort. Door de verf goed op de muur aan te brengen, ontstaat de uitstraling van beton. Kalkverf is een milieuvriendelijke verf die wordt aangebracht op plafonds en muren van huizen. Kalkverf heeft een wolkerig effect en wordt daarom vaak gekozen door liefhebbers. Kalkverf kan naar eigen inzicht worden aangebracht voor speciale effecten op de wanden. De kalkverf op de muren geeft een licht troebel effect.Voor wie een industriële look in huis wil, is betonlook aan te raden. Betonlook komt vaak in donkere kleuren zoals grijs. Mensen die een wolkerig effect op hun muren willen, kiezen eerder voor kalkverf.