muts-zwartOntwerpen is een van mijn grootste passies. Regelmatig ben ik te vinden achter mijn bureau, omdat ik dan weer bezig ben met het maken van een schets voor iets. Van veel mensen had ik al de vraag gekregen of ik mijn ontwerpen op kleding ging bedrukken, maar daar heb ik eigenlijk nooit echt over na gedacht. Het leek mij wel een leuk idee en daarom wilde ik eerst met iets kleins beginnen zoals een muts.

Bestellen

Via het internet was ik op zoek gegaan naar “mutsen bedrukken”┬áNadat ik verschillende websites had bezocht vond ik die van Maxilia toch wel het beste. Toen ik eindelijk een muts had uitgekozen kon ik gaan kiezen tussen mijn ontwerpen. Aan een aantal vrienden heb ik advies gevraagd. Toen ik een ontwerp had gevonden wilde ik de mutsen bedrukken. Voordat ik dit had gedaan had ik eerst een offerte laten maken waarbij ik ook een sample zou krijgen.

mutsen-bedrukken-goedkoopToen ik de offerte binnenkreeg vond ik deze heel erg goed geprijsd. De muts was namelijk van een hele goede en stevige kwaliteit en het ontwerp kwam mooi tot zijn recht. Omdat dit goed beviel heb ik eerst een klein aantal mutsen besteld om te kijken of het aansloeg.

Er is steeds meer vraag naar de mutsen en daarom bestel ik de mutsen pas als ik genoeg bestellingen binnen heb. Binnenkort wil ik ook gaan beginnen met het bedrukken van t-shirts en al dat soort kleding. De bestelling bij Maxilia is mij heel erg goed bevallen!