Paul Dekkers kan echt erg mooi werk neerzetten

Op deze site kon ik al snel zien dat Paul Dekkers een echte kunstenaar is toen ik zijn werk kon aanschouwen op deze site. Ik ben dan ook snel met hem in contact gekomen en hem een erg leuke opdracht weten te geven en dat is wel, het verfraaien van ons hotel. Ons hotel was toe aan een frisse wind en omdat ik deze taak op mij kreeg wilde ik hier dan ook echt het uiterste van het uiterste uit weten te halen, door echt met een enorme verbetering te komen welke meer sfeer kan geven. En zo kon ik met Paul Dekkers al snel een mooi plan opstellen en waren de rest van alle medewerkers van het hotel het ook met deze plannen eens. Wij hebben het hotel gewoon draaiende kunnen houden toen Paul Dekkers aan het werk ging. En inderdaad het was zo erg mooi geworden dat ik mij geen beter idee kon voorstellen dan deze man voor deze klus in te schakelen. En daarom is het zeker een aanrader om gewoon eens een kijkje te nemen op deze site om zelf eens te zien wat een mooi werk deze man kan neerzetten.

1-voorplaat-kids-Diversen-264x180 Doorkijk-afrika-detail-1-264x180 thumb_zwanenmeer-264x180Paul Dekkers maakt het gewoon echt erg mooi in orde

Omdat Paul Dekkers echt sfeer kan creëren met zijn ongelofelijk mooie werk, ben ik op het idee gekomen om mijn complimenten te delen op internet. Wij hebben voor onze ijssalon alle muren vrolijk weten te maken door Paul Dekkers hij snapte eigenlijk al direct wat voor een beeld en verwachting wij in ons hoofd hadden toen wij hierover aan het praten waren. En dat is natuurlijk wel zo prettig want het gaat wel over onze hele zaak die een totale restyle kreeg. Maar nadat de schetsen op de muren stonden mochten wij nog van alles veranderen. Nou eerlijk gezegd hoefde wij hier toen niet eens een seconde over na te denken omdat alleen de schets er al erg mooi en naar wens uit zag. Toen Paul Dekkers klaar was, wisten wij dan ook echt niet wat wij zagen, het was zo erg mooi geworden dat wij werkelijk meer dan tevreden zijn over het eindresultaat. De reacties van onze klanten zijn ook allemaal erg leuk om te horen omdat deze erg positief zijn. En daarom is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op deze site.