Een hor voor openslaande tuindeuren

Logo-Unilux

Hor voor openslaande tuindeuren bestaat uit 2 scheurende deuren waarvan er eentje vast gezet kan worden, de andere deur dient als doorloopdeur. In dit geval is een een duurzame Plisséfit plissé hordeur van Unilux erg geschikt.  

Gefabriceerd in Nederlandse fabrieken 

De hor voor openslaande tuindeuren en alle andere horren van unilux worden vanuit Nederlandse fabrieken geleverd en gefabriceerd. het bedrijf staat garant voor de kwaliteit van deze horren die zij aanbieden en daarom geven zij op ieder aankoop 5 jaar garantie. Wanneer de standaard afmeting niet past voor jouw deur of raam kan deze altijd door een van de specialisten op maat worden gemaakt en deze zullen een levertijd hebben van maximaal 1 week.

horren

Gemakkelijk zelf monteren of door een lokale expert 

Je kunt gemakkelijk en snel een hor bestellen via de website van Unilux. Jouw nieuwe hor zal snel geleverd worden en je hebt als klant de keuze om deze zelf te plaatsen of om dit te laten doen door een lokale expert. Unilux heeft meer dan 1600 specialisten waardoor er altijd een bij jouw in de buurt zal zijn. Neen voor meer informatie eens een kijkje op de website.