Hästens bedden, gemaakt van natuurlijke materialen

Op het moment dat je van plan bent om een nieuw bed te kopen zal je zeker en vast even goed willen kijken naar de verschillende mogelijkheden die daarvoor op de markt zijn terug te vinden. Er kan worden vastgesteld dat er door de jaren heen best een behoorlijk aantal verschillende merken van bedden op de markt zijn geïntroduceerd. Eén van deze merken luistert er naar de naam Hästens. De bedden die onder de noemer van dit merk worden gemaakt staan er in de praktijk om bekend te zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen. Het gaat hierbij dan in het bijzonder om paardenhaar. Dit is een behoorlijk intensief proces, maar het eindresultaat mag er wezen. Hoe dan ook, overweeg jij ook het gebruik van één van de verschillende bedden uit het aanbod van Hästens. Lees dan vooral snel verder! 

Het gebruik van de meest natuurlijke materialen die er bestaan 

Het merk Hästens staat er in de praktijk om bekend over een duidelijke voorkeur te beschikken voor wat het gebruik van natuurlijke materialen betreft. Deze voorkeur uit zich op verschillende vlakken. In eerste instantie wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk paardenhaar. Dit materiaal wordt tegenwoordig gezien als het meest geschikte materiaal om dienst te doen als vulling voor een matras. Dit is niet in het minst het gevolg van het feit dat ze er om bekend staat volledig allergenenvrij te zijn. 

Niet alleen het gebruik van paardenhaar is een bewuste keuze van het merk. Wat namelijk bovendien ook te denken van het feit dat dit merk er om bekend staat het zachtste katoen en de zuiverste wol te gebruiken? Daarnaast wordt er ook voornamelijk gekeken in de richting van lokaal vlas voor wat het vervaardigen van haar matrassen betreft. De bed frames worden op hun beurt dan weer vervaardigd van geselecteerd grenen welke afkomstig is uit de Noord-Zweedse bossen. De veren worden dan weer gemaakt van Zweeds staal. Het mag sowieso duidelijk zijn dat het merk zeer veel tijd en moeite investeert in het uitzoeken van de meest optimale materialen voor het realiseren van haar bedden en aanverwante producten. 

Hofleverancier van het Zweedse koningshuis 

Voor het merendeel van de mensen geldt dat zij tegenwoordig niet meer bereid zijn om te besparen op hun slaapcomfort. Dat is ook niet meer dan logisch, want ons slaapcomfort is in de praktijk echt zeer belangrijk. Indien je van plan bent om een nieuw bed te kopen en je honderd procent verzekerd wil zijn van een uitmuntende kwaliteit kan daarvoor kijken in de richting van het merk Hästens in ieder geval zeker de moeite waard zijn. Niet voor niets beschikt dit merk op moment van schrijven reeds over een ervaring van zomaar even 166 jaar en is ze de trotse hofleverancier van het Zweedse koningshuis. Een absolute betrouwbaarheid en kwaliteit is hierdoor ten allen tijde gegarandeerd.

Maak kennis met het assortiment van Hästens!

Hebben de aangehaalde voordelen met betrekking tot het merk Hästens zoals aangegeven op deze pagina jou ook weten te overtuigen? Dan rest je alleen nog maar kennis te maken met het assortiment waar dit merk over beschikt. Neem dus zeker even een duik in de verschillende mogelijkheden die dit merk voor jou in petto heeft en achterhaal op die manier welke van de verschillende Hästens bedden voor jou nu echt de beste keuze is. 

Toch liever een ander merk om heerlijk op te slapen? Neem dan eens een kijkje bij de bedden van Vispring!