Meer groen in huis

Vorig jaar is de trend van grote planten in je huis echt losgebarsten. Waar mensen normaal kleine plantjes in huis hadden, kan het nu niet groot genoeg. Planten maken een huis levend en het is heel gezond om een plant of meerdere in huis te hebben.

Veel mensen weten niet of ze wel voor planten kunnen zorgen. Elke dag water geven en zorgen dat ze op de juiste plek staan? Daar heeft bijna geen werkende Nederlander zin in. Daarom zijn er veel verschillende planten voor verschillende mensen. De ene plant moet inderdaad elke dag water krijgen maar heel veel planten doen het prima op 1 keer per week wat water. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd kiezen voor een grote mooie cactus of vetplanten. Deze planten hebben natuurlijk wel water nodig maar zullen niet verdorren op het moment dat je het een keertje vergeet.

Naast planten in de gebruikelijke kamers (woonkamer, keuken en slaapkamers) doen bepaalde planten het ook heel goed in de badkamer. Planten hebben vocht nodig en zonlicht. Zodra je dit in de badkamer hebt kan je ook daar planten neerzetten. Ze helpen met een eventueel vochtprobleem en het is een leuk gezicht.

Het gevolg van de hype rond mooie grote planten uit zich ook op andere manieren. Botanische prints zijn namelijk op dit moment helemaal hip, hot en happening. Zeker voor mensen die het toch niet aandurven om een jungle hun huis binnen te halen is dit de oplossing. Voeg wat huisaccessoires toe met leuke plantenprints en je bent zo klaar. Laat klokken bedrukken met verschillende prints en maak hier een mooi mozaïek van. Of haal een mooi kleed in huis met een botanische print.

Kies voor planten! Haal ze in huis en plaats ze ook in je badkamer. Of kies voor het laten bedrukken van verschillende items met botanische prints om toch dat natuurgevoel in je huis te krijgen. Bij Maxilia kan je een heel breed scala aan items bedrukken, neem eens een kijkje! Heel veel plezier met je groene interieur.