In jouw woning een stoere sfeer creëren? Voeg industriële meubels toe!

kast industrieel

De meeste mensen vinden het leuk om eens in de zoveel tijd hun woning onder handen te nemen. Om hun woonkamer, slaapkamer of badkamer te restylen en er nieuwe accessoires te plaatsen zodat het lijkt alsof je je in een totaal nieuwe wereld bevindt. Eventjes de boel weer verfrissen, dezer dagen breng je namelijk zoveel tijd door in je eigen huis, dat het niet leuk is als je elke keer weer tegen datzelfde schilderij aankijkt. Het kan ook enorm relaxt werken voor je geest. Soms voelen mensen zich onrustig omdat hun huis niet aan hun wensen of eisen voldoet. Niets is leuker om dan je handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. Kijk eens rond bij de lokale bouwmarkt en doe eens inspiratie op op Pinterest. Er staan onwijs leuke dingen op het internet die jij kan kopiëren voor je eigen woning. Het hoeft niet allemaal duur te zijn, je kan ook budgetproof projectjes vinden die je ook kan uitvoeren als je minder te besteden hebt.

kast industrieel

 Een industriële look voor je huis: helemaal hip nu!

Een van trends van nu is de industriële look. Jouw huis krijgt zo een rauw tintje en het lijkt alsof alle spullen een eigen leven hebben geleid. Een industrieel interieur is gebaseerd op de inrichting van fabrieken. Geometrische figuren vormen het hart van deze stijl en komen dan ook vaak terug in dit type interieur. Hieronder staan diverse items die jouw interieur kunnen helpen bij het inrichten van je huis volgens de industriële stijl!

 Een kast als industrieel klapstuk

Allereerst is het toevoegen van een industriële kast een goed begin om de industriële look in huis te halen. Een kast industrieel als industrieel hoogtepunt van jouw woning: je kan er je spullen in opbergen, maar het staat ook nog eens ontzettend stoer. Zo’n robuust en functioneel item is onmisbaar in je eigen paleisje!

 Een stoere spiegel

Een echte smaakmaker is een spiegel. Het is een functioneel item, omdat je ook voordat je weggaat nog eventjes je uiterlijk te checken. Daarnaast staat het ontzettend goed bij een industrieel interieur. Een rauwe spiegel maakt je interieur helemaal af.

 Een klassiek tapijt

Een onafgewerkt tapijt geeft nog een extra vintage tintje aan je woning. Het is subtiel, maar toch aanwezig genoeg om op te vallen. Bovendien loopt het ook nog eens prettig, omdat het lekker zacht is.