Maatwerk meubels voegen iets toe aan de woning

Maatwerk meubels

wortmanIk had laatst de hele interieur van mijn woonkamer verandert. Hiervoor moest ik wel enkele jaren sparen. Ik was dan ook op zoek naar maatwerk. Dit komt omdat mijn woonkamer niet vierkant of rechthoekig is. Ik moest dus een bank en salontafel op maat hebben. Hier had ik dan ook best wel lang op gezocht. Ik was verschillende woonboulevards af gegaan. Hier werd ik steeds teleurgesteld. Ik was namelijk op zoek naar teak hout. Voor de mensen die niet weten wat dit is, kijk eens op de site van Wortman.

Hier wil ik het dan ook over gaan hebben. Via wortman.nl had ik dus wel maatwerk meubels gekocht. Dit ook nog eens voor een betaalbare prijs! En omdat de prijzen hiervan onder mijn budget vielen, had ik ook gelijk een nieuwe boekenkast gekocht. Hierdoor was mijn woonkamer dus helemaal compleet. Wat mij betreft is deze meubelzaak dan ook echt een aanrader. Vooral ook omdat zij zoveel keuze hebben, indien je geen maatwerk wenst.

Maatwerk meubels

Vanaf nu alleen nog maar teak hout

boekenkast wortmanVanaf heden ben ik enorm fan geworden van teak hout. Vooral ook omdat het zo’n warme uitstraling heeft. nu heeft hout dit sowieso al, echter dit type is een aanrader! Maatwerk meubels was dus echt noodzakelijk in mijn woning. Ik heb er dan ook geen spijt van en vindt het eindresultaat zeer mooi.

Verder was de levertijd ook erg snel. Ik moest namelijk twee weken wachten totdat ik met teak meubels thuis krijg. Dit terweijl jhet wel maatwerk was. Alles werd keurig thuisbezorgd en zelf naar binnen gedragen. Indien jullie ook op zoek zijn naar een nieuwe interieur moet je zeker eens kijken bij deze meubelzaak.