Opkopen inboedel

De laatste tijd begint mijn moeder langzamerhand dement te worden. Mijn vader is er al een tijdje niet meer en ze woont nu nog alleen thuis. Ze begint steeds meer dingen te vergeten zoals waar ze spullen heeft gelegd en wat ze allemaal heeft gedaan. Het is nu op het moment aan gekomen dat we hebben besloten om haar te verhuizen naar een bejaardenhuis voor dementen. Hier zal er constant hulp voor haar klaar staan. Dit zal ook een last van onze schouders af zijn aangezien we wel bijna ieder dag langs moeten komen omdat ze vergeten is waar ze iets heeft gelaten of hoe ze iets moet doen. Dit is erg lastig aangezien ik zelf ook erg druk ben met mijn baan dus ik zelf ook niet al te veel tijd heb.

logo

Na wat te zoeken op het internet zijn we terecht gekomen bij Seniorenhulp Nederland. We hebben contact opgenomen met het bedrijf om een afspraak te maken voor een verhuizing. En of ze ook doen aan opkopen inboedel.Galerij1-575x350

Over een aantal dagen zal een van de medewerkers een kijkje komen nemen om een inschatting te krijgen van wat er allemaal vervoerd moet worden en welk vervoer hier voor nodig is. Van te voren hebben we met mijn moeder al doorgenomen welke spullen van hoge waarde voor haar zijn die zij mee wil nemen naar het bejaardenhuis. Ook hebben we het goed met haar doorgesproken en een briefje achtergelaten met daarop dat ze gaat verhuizen om er zo voor te zorgen dat ze niet schrikt als de verhuizing plaats vind.

Tot nu toe hebben we er een goed gevoel en zijn we erg netje geholpen door Seniorenhulp Nederland.