Marketing Hengelo

Lees hier over marketing Hengelo op internet. Zij kunnen een campagne ondersteunen dat je shop binnen no-time naamsbekendheid heeft. Daarbij kunnen zij een site zo maken dat de consument daar met veel plezier naartoe gaat, en ooit weer terug naar de site gaat. Zo verkrijgt jouw shop de max aan sales. Vindbaar zijn op internet is belangrijk. Als je een online kledingshop hebt, en een potentiële klant typt ‘jas kopen’ in en klikt op zoeken, dan is het van belang dat ze bij jouw shop terecht komen. Maar er is meer belangrijk dan vindbaar zijn. Lees verder waar de site aan moet voldoen.

Een online shop moet in z’n totaal in orde zijn

Bij marketing Hengelo kijken ze naar het totaal. Zo heb je meta. Als je een internetadres in de zoekmachine bekijkt, dan zie je net boven en onder het adres ruimte voor een beetje tekst. Dus stel, iemand typt ‘jas kopen’ in en klikt op zoeken en krijgt het adres van jouw kledingshop in beeld. Dan zou boven het adres ’trendy kleding voor hem en haar’ als meta title kunnen staan, en daaronder ‘bekijk de collectie’ als meta discription. De meta discription zou nog langer kunnen zijn, bijvoorbeeld een opsomming van de merken die jouw shop in het assortiment heeft.

Het is vindbaar, de uitnodiging is er, nu de site zelf nog

Marketing Hengelo heeft twee belangrijke stappen gemaakt. De site is vindbaar. Daarbij is de meta de uitnodiging om naar de site te gaan, nu moet de site zelf nog bruikbaar zijn. Het beste voorbeeld hierin is de internetsite van Markant internet zelf. Als je de site bekijkt zal je opvallen hoe overzichtelijk de site is. Bovenaan de pagina staat een duidelijke navigatie. Opvallend is dat de bewegende beelden nooit achter tekst staat. Er zijn sites, zelfs speciaal voor senioren, die hebben achter de tekst een slideshow met foto’s. Terwijl juist ouderen de tekst dan niet meer goed kunnen zien.