Tip: AVO speeltoestellen (ook voor in je eigen achtertuin)

01.22-400x300Wil jij met je eigen achtertuin nou nét wat meer bieden aan je kinderen, met speeltoestellen die de belevingswereld van kinderen prikkelen, kijk dan eens met me mee naar enkele voorbeelden van zeer geslaagde AVO speeltoestellen

AVO toestellen op het schoolplein

08.08-E-400x300Dat AVO speeltoestellen maakt, weet ik omdat mijn kinderen deze ook op het schoolplein hebben staan. Een jaar of twee geleden is de schoolleiding het schoolplein volledig gaan herzien en toen kwam AVO in het vizier. Voorheen was er niet veel spannends te beleven op het schoolplein namelijk en stonden kinderen soms in groepjes een beetje te hangen of zitten. Natuurlijk is er altijd wel een bal of springtouw aanwezig maar een hele school met ruim tweehonderd kinderen kan op die manier niet bezig zijn natuurlijk. En dus besloot de leiding een stuk grond bij de school te betrekken en het aanbod uit te breiden met enkele leuke speeltoestellen. De keuze viel niet voor niets op AVO, aangezien dit bedrijf al zo’n veertig jaar toonaangevende toestellen maakt. Sterker nog, als kind heb ik zelf ook weleens op een schommel of glijbaan van dit bedrijf gespeeld.

Spelplezier en veiligheid gegarandeerd!

02-01d-400x300Waarom de keuze van de school op AVO viel bestaat natuurlijk uit meerdere argumenten, maar een van de belangrijkste is het onderscheidende design ervan en daarnaast de veiligheid. Ze werken met zeer stevige materialen want met een achtergrond in de bouw (AVO is onderdeel van Van Besouw Metaal) hebben ze alle expertise in huis. Daarnaast voldoen ze altijd aan de nieuwste wetgeving en veiligheidsnormen en worden de toestellen standaard geleverd met een logboek en dergelijke andere papieren. Bovendien leven ze zich in in de belevingswereld van kinderen en ook dat poog ik te doen en dus heb ik onlangs ook een speeltoestel van AVO in de achtertuin laten plaatsen. Ook dat kan voor particulieren dus prima. Veiligheid en spelplezier gegarandeerd!