Zo snel mogelijk split in huis

Split in huis

Snelle levering en naturlijk ook super voordelige split bij Siergrind33.nl. Wanneer u een bestelling plaatst op de webwinkel van Siergrind33, staat er een levertijd van 1-3 werkdagen bij iedere steensoort in het assortiment. Dit omdat het assortiment uit voorraad leverbaar is. Wanneer u een bestelling plaatst kunt u uw split al de volgende dag in huis verwachten. Natuurlijk wordt van tevoren overlegt over de gewenste levertijd en datum. Wilt u ook uw split of andere stenen bij Siergrind33 bestellen? Twijfel dan niet langer en bekijk snel het aanbod!

Siergrind33

Heeft u meer dan 10 ton nodig voor uw tuin? Kies er dan voor om split losgestort geleverd te krijgen. Losgestort betekent dat het split los wordt gestort in een vrachtwagen. Vanuit de vrachtwagen wordt het split meteen gestort op de locatie waar u het nodig heeft. Let wel op, dit indien de locatie te bereiken is met een vrachtwagen. Wanneer u ervoor kiest om een levering losgestort te ontvangen, raden we u aan om eerst goed de leverdatum en tijd te bespreken. Het is aan te raden om het split, tijdens het losstorten, meteen te verspreiden over de oppervlakte. Zo heeft u niet alles op een hoopje en is het vervolgens moeilijk om alles weg te werken. Weet u al waar u voor gaat kiezen? Gaat u voor een los gestorte levering of kiest u toch een andere leveringsmogelijkheid? Beslis en plaatst u bestelling bij Siergrind33.nl, uw siergrind specialist. Weet u al waar u voor gaat kiezen? Gaat u voor een los gestorte levering of kiest u toch een andere leveringsmogelijkheid? Beslis en plaatst u bestelling bij Siergrind33.nl, uw siersplit en grind specialist.

 

Bij Siergrind33 is split leverbaar in uiteenlopende tinten.  Naast de, meest toegepaste, grijs/antraciet kleur, kunt u bij Siergirnd33 ook terecht voor unieke tinten zoals geel, paars, groen etc. Wilt u de tinten zelf bekijken? Ga dan naar de webwinkel van Siergrind33.nl, waar u zelf alle tinten kunt bekijken. Welke tint gaat u binnenkort kiezen?