Recensies Schiphol Smart Parking

logo_bps1 logo-quickparking1 Untitled-3Er zijn u al vele voorgegaan die van de service Schiphol Smart Parking gebruik hebben gemaakt. Voor de verbetering van deze service is het belangrijk om feedback te ontvangen. Hebt u daarom gebruik gemaakt van Schiphol Smart Parking, laat dan van u horen. Om u een indruk te geven wat andere van de service vonden kunt u hieronder een aantal vinden:

“Wat je mag verwachten van Schiphol. Gigantisch parkeerterrein maar toch netjes geregeld. Met de grote shuttlebus waren we zo bij de terminal.”

“Online via de website gereserveerd, wat mij flink wat geld scheelde. Dit is erg goed bevallen, voornamelijk omdat het dichtbij de terminal ligt en met de shuttle ben je er zo.”

“Wij hebben voor het eerst gevolgen met het gezin. Ervoor hebben we rondgekeken naar een goedkoop alternatief, maar zagen tot onze verbazing dat het officiële parkeerterrein van Schiphol helemaal niet zo duur is. Daarom hebben we hiervoor gekozen en zijn hier zeer tevreden over.”

“Ik ben al vaak via Schiphol op reis gegaan. Hiervoor heb ik al bij verschillende andere parkeeraanbieders geparkeerd. Toch kies ik de laatste tijd altijd voor Schiphol Smart Parking, met als reden omdat je van niemand afhankelijk bent, je zo op de bus kunt stappen en dit duidelijk is aangegeven. Daarnaast zijn de prijzen erg voordelig wanneer je op tijd reserveert.”