Een geschikte dagmaat voor onze lichtkoepel

dagmaat

Weet jij een geschikte dagmaat voor een lichtkoepel? Wij willen dit maar al te graag realiseren in onze woning. Helaas weten wij alleen niet de juiste afmeting wat doorgaans gebruikt wordt. Hiervoor was ik al wel eens vaker op het internet gaan zoeken, helaas zonder het gewenste resultaat. Ik ging er namelijk vanuit dat er maar een afmeting te vinden was. Er bleken meerdere afmetingen verkrijgbaar te zijn en hierdoor wist ik het niet meer!

dagmaat

Telefonisch contact gezocht

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van lichtkoepel.info. Dit bedrijf beschikt over de juiste middelen om het werk naar behoren uit te voeren. Het belangrijkste hiervan is dat zij beschikken over diverse afmetingen en hierdoor een ieder van dienst kan zijn. Aangezien ik niet wist welke afmeting wij het beste konden gebruiken, heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf.

dagmaat

Goed geholpen

Uiteindelijk werd ik onwijs goed geholpen en zijn al mijn vragen correct beantwoord. Zelfs het gehele bestelproces werd goed doorgelopen zodat ik aan het einde van de bestelling precies wist wat ik nodig had. Al met al had ik mijn bestelling binnen enkele minuten geplaatst en hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat zij het komen bezorgen. Tot mijn grote verbazing stonden zij twee dagen later bij mij op de stoep om de bestelling af te geven.