Een zeer vakkundige elektrotechniek in Rotterdam

Wij zijn druk aan het verbouwen en hebben hier de hulp van de elektrotechniek Rotterdam ingeschakeld. Doordat wij nu plavuizen gaan leggen in onze woning is het de bedoeling om daar vloerverwarming onder te leggen. Altijd lekker in de wat koudere dagen om met blote voeten rond te kunnen lopen. Maar ook voor onze huisdieren zal dit een aangename verrassing zijn. Want die kruipen nu vaak op de bank omdat zij het koud hebben. Maar voordat dit allemaal zover is hebben wij de hulp van Jabreco BV ingeschakeld. Dit bedrijf heeft al jaren ervaring op dit gebied en nog veel meer.  

Lekker warm aan de voeten

Niet voor niets wordt er gezegd dat je voor elektrotechniek Rotterdam bij Jabreco BV aan het juiste adres bent. Nadat wij contact met hun hadden opgenomen en verteld hadden wat onze wensen waren, werd er een datum geprikt. Op die dag zal er bij ons de vloerverwarming worden gelegd. 

Precies op de afgesproken dag en tijdstip werd er aan de deur gebeld. Nadat de medewerkers eerst een kopje koffie hadden gedronken gingen zij aan de slag. Nog diezelfde dag hadden zij de vloerverwarming al liggen en konden wij verder gaan met onze klus, de plavuizen leggen.