Verbouwen als een kampioen

Bij bouwkampioen kun je online professionele bouwmaterialen halen. Deze webshop is voor particulieren maar ook voor professionals. Met een ruim assortiment aan isolatie, laminaat, parket bouwmaterialen, bouwgereedschappen, tegels, klinkers en veel meer.

De start

De webshop is eind 2013 gestart. In samenwerking met Leus Bouwmaterialen. Dit is een Oost-Vlaams bedrijf wat al meer dan 100 jaar een familiebedrijf is en ook al 100 jaar ervaring heeft. De klanten zijn vooral professionele vakmensen en aannemers. Hierdoor vind je vooral professionele en van hoge kwaliteit producten. Neem zelf maar eens een kijkje in de online webshop.

Een fikse verbouwing

Wanneer je voor een grote, flinke verbouwing staat, dat is het niet heel keg dat je gipskarton nodig hebt van bouwkampioen.be. Je hebt deze nodig voor bijvoorbeeld het plaatsen van een scheidingswanden, plafons of voor de afwerking. Doordat je het voor zoveel kunt gebruiken en gipskarton klusvriendelijk is, is het zeer populair bij renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten. In d webshop van bouwkampioen, kun je terecht voor gipskarton voor elke klus.

De verschillende gipskartonplaten

Er zijn verschillende soorten platen voor verschillende soorten plekken te verkrijgen bji bouwkampioen.be. Zorg er dus altijd voor dat je de juiste soort gipsplaten hebt. Wanneer je bijvoorbeeld een schuine kap wilt aftimmeren of een plafon, dan pak je een gipskartonplaat met ronde langs kanten of 9,5 mm dikke facet. Hierdoor krijgt je plafon een sierlijke afwerking. Wil je dit juist niet hebben? Kijk dan voor stucplaten of gebruik voegenvuller samen met een voegen finisher. Zo wordt je oppervlak strak en vlak. Wil je toch liever wat anders? Dan zijn platen met 4 afgeschuinde kanten ook een optie. Dit doe je bij bijvoorbeeld plafons die naadloos perfect moeten zijn. Een gipskarton van 12,5 mm en een afgeschuinde kant zijn daarentegen weer geschikt voor scheidingswanden deze zijn namelijk sterker. Voor een badkamer of voor een douche kun je het beste Hydro platen halen. Deze platen zijn geïmpregneerd en de platen hebben een geringde en een vertraagde wateropname. Deze geïmpregneerde gipsplaten worden ook gebruikt in hotels, kantoren en ziekenhuizen. De kern van de gipsplaten bestaan uit gips van binnen terwijl de buitenkant is voorzien van karton. Het karton zorgt er dan ook voor dat alles beter hecht. Wanneer je zelfklevend wapeningsband op de naden plakt voorkom je scheuren in de toekomst. Nu kan de stukadoor gaan beginnen aan de klus! Dankzij jouw goede voorbereiding.

Levering in Belgie en Nederland

Of je nu woont in Nederland of in België, je kunt op de website bouwkampioen.be alles bestellen om te gaan klussen. Ook staat erbij hoelang de verzending is. Wil je toch liever snel aan de gang gaan of kijken wat je koopt?? Er is ook een mogelijkheid om alles af te komen halen. Dat is top toch?