Nooit spijt gehad van mijn keuze om het parket van de woonkamer te laten verwijderen

In mijn woning moest nog veel gebeuren – en nog steeds komen er telkens projecten voorbij waar ik tijd en aandacht aan kwijt ben. Je weet waar je aan begint natuurlijk, met een oude boerderij als de mijne, en je hoort mij dan ook niet klagen. Ik zit nog steeds ruimschoots onder het budget dat ik had uitgetrokken voor de verbouwing, ik loop echt nog heel goed op schema. Een reden dat ik deze boerderij überhaupt zo goedkoop heb kunnen aanschaffen, heeft z’n oorsprong in het feit dat het in een zo slechte staat was.

Een dilemma vormde zich voor mijn ogen

Zo'n container zit al snel vol met allerlei vloerbekleding
Zo’n container zit begrijpelijkerwijze al snel vol met allerlei vloerbekleding

Het is erg leuk je eigen thuis te kunnen maken en alles precies te kunnen vormgeven zoals je dat zelf voor je ziet. Soms levert dat nog wel eens een dilemma op overigens, zoals onlangs het geval was. Bij mij op de vloer van de woonkamer lag namelijk een parketvloer, een die op zich nog in zeer goede staat verkeerde, wat mij gelijk in een aparte positie bracht. Namelijk, zou ik het houden of zou ik het parket verwijderen? Ik heb uiteindelijk voor dat laatste gekozen, maar liet de klus wel door een professional uitvoeren, opdat het parket gespaard bleef – ik vond dat het minste wat ik kon doen. Waarom ik toch voor het verwijderen van het parket heb gekozen, is omdat ik zelf een echt oude houten vloer wilde leggen en hoewel dit parket op zich in orde was, was het toch niet naar mijn smaak en naar het oorspronkelijke idee dat ik in mijn hoofd had gehad. Ik heb nooit spijt gehad van die keuze, want als je eenmaal een eigen huis hebt wil je het toch écht goed doen en zoals je het in de meest ideale situatie voor je ziet – ik ben blij die keuze weloverwogen te hebben gemaakt.

Tip: zoek je zelf ook nog een expert voor het parket verwijderen van je woning, en wel op heel professionele wijze? Neem dan eens een kijkje op de website van Zeb den Uyl, de firma die mij ook geholpen heeft. 

Zeb den Uyl is aangesloten bij de NOA
Zeb den Uyl is aangesloten bij de NOA