Terrastegels uitgelicht, de Antique blue anticato romaans verband

Wij begrijpen de rol van de juiste terrastegel binnen uw droomtuin.  Vandaar dat wij wekelijks een specifieke tegel / tegelserie uit ons assortiment ‘pikken’ waar we vervolgens iets meer over vertellen. Ditmaal een ‘echte’ natuursteen terrastegel, de Antique blue anticato romaans verband, een luxe terrastegel van hardsteen, voor een klassieke sfeervolle uitstraling om optimaal buiten te genieten.  We vertellen u hier graag meer over!

Antique blue anticato romaans verband; Luxe, Stijl en Sfeer.

 

Hardsteen staat garant voor een stijlvol terras. Met de mooie donker blauwe – antraciet kleurtinten en de zachte witte aders, die de harde look ietwat breken, een mooie kleurenspel. In combinatie met de gezoete en verouderde bewerking een prachtige tegel voor een levendig terras, zeker in Romaans verband! Met een Romaans verband legpatroon wordt het terras tevens voorzien van een klassieke en traditionele uitstraling. En deze look is weer helemaal ‘terug’, ook wel aangeduid als kasteelvloeren en kloostervloeren, voor een sfeervolle tuin. De ‘tegelfeiten’op een rijtje; Hardsteen uit Turkije, met 3 cm dik geschikt voor buitenplaatsing, vorstbestendig, 1e keus kwaliteit, gezoet en verouderde oppervlakte bewerking, Romaans verband afmetingen (20×20, 20×40, 40×40, 40×60) en een blauw – antraciet kleurenspel gecombineerd met witte accenten. Wilt u een stijlvolle, maar toch sfeervolle (landelijke) uitstraling realisren met uw terras, dan is een hardstenen tegel in Romaans verband zeker het overwegen waard en prijs-technisch gezien is dit ook een interessante overweging, zeker bij Tegelmegashop.nl; Terrastegels 1e keus voor de beste prijs!

Naast de Antique blue anticato romaans verband vindt u bij Tegelmegashop.nl een prachtig assortiment tegels voor buiten, zowel van keramiek als van natuursteen. Ook binnen de categorie ‘keramiek’ vindt u prachtige natuursteenlook tegels, die bijna niet meer te onderscheiden zijn van het echte natuursteen en een stuk onderhoudsvriendelijker. Wat uw wensen ook zijn, bij Tegelmegashop.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit tegels voor de beste prijs.  Neem een kijkje op tegelmegashop.nl of kom langs in onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.