Goede multomap bedrukken

Een multomap bedrukken en deze geven aan je vrienden of familie voor een feest of evenement is wat dat betreft een leuk idee toch? Wij gaan namelijk in november trouwen en aangezien we beide nogal zakelijk zijn ingesteld past een multomap perfect bij ons, hierdoor ben ik ook op deze gedachte gekomen om het te laten bedrukken. Door op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee van dienst kan zijn ben ik bij Maxilia terecht gekomen. Door hier het assortiment te bekijken viel het mij gelijk op dat er meer te bestellen is als een multomap.

44207_44207_dsc08799-2

Echter wilde ik dit graag samen met mijn aanstaande bekijken waardoor ik even heb gewacht met het verder zoeken op de site. Vanaf het moment dat mijn aanstaande thuis kwam zijn we ook gelijk achter de computer gekropen om het te bekijken. De conclusie hadden we dan al vrij snel gemaakt dat multomap bedrukken en deze te geven met iets lekkers erin het leukste is wat we kunnen doen. 

51025_44204_custom-presentation-binder-gi32

Door bij hun gelijk te bestellen zodat we niet nog langer hoeven te wachten hoopte ik het bijtijds in huis te hebben om het te vullen. We hebben er trouwens voor gekozen om een foto van ons te laten bedrukken op deze mappen. Hiermee weten we zeker dat het een uniek cadeau gaat worden om te geven! Overigens werd het netjes binnen drie dagen bij ons thuis bezorgd waardoor we vol trots dit in onze woonkamer hebben staan!