De diensten van een slotenmaker

Slotenmaker

Een slotenmaker in Den Haag heeft tegenwoordig een heel divers takenpakket en is in een week dan ook met veel verschillende dingen bezig.

Sloten
plaatsen

Veiligheid in je eigen woning

Een dienst waarbij we gelijk denken bij een slotenmaker Den Haag is het plaatsen van sloten en dit klopt ook. Een slotenmaker plaatst nieuwe sloten en vervangt oude sloten. Ook repareren van sloten hoort erbij. Wat ook voorkomt is dat mensen buitengesloten raken en een slotenmaker Den Haag wordt dan gebeld om de deur open te maken. Een slotenmaker kan de deur namelijk openmaken zonder het slot of de deur te beschadigen. Dit kan een huisdeur zijn maar ook een autodeur.

Beveiliging

Waar veel mensen niet aan denken bij een slotenmaker Den Haag is beveiliging en toch is dit een grote deel van het takkenpakket van de moderne slotenmaker. Een slotenmaker Den Haag houdt zich regelmatig bezig met het beveiligen van woningen tegen inbraak. Vaak doen een slotenmaker Den Haag dit door het plaatsen van extra sloten op de deuren en ramen. Ook worden oude sloten vervangen door betere en sterkere sloten. Anti-inbraak strips worden ook door een slotenmaker Den Haag gebruikt om inbraak te voorkomen. Ook geavanceerde beveiligingssystemen plaatsen is mogelijk tegenwoordig door een slotenmaker Den Haag.