De mooiste aluminium deurluifel is te halen bij Luifel

Wanneer u op zoek bent naar een mooie aluminium deurluifel, dan bent u bij Luifel op het juiste adres! Zij hebben een zeer ruim assortiment aan verschillende luifels waaronder de aluminium luifel. Er is voor iedereen een geschikte aluminium deurluifel te vinden die aan al uw wensen voldoet.  

Verzending en retour van een aluminium deurluifel

Bij een aluminium, polyester of glas deurluifel is een standaard levertijd van ongeveer 5 weken verbonden. Deze luifels worden namelijk speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen dus niet geretourneerd worden. Het zijn maatwerkproducten die niet vallen onder de normale retours voorwaarden voor particulieren. Wanneer u een luifel heeft besteld bij Luifel dan worden deze met een vrachtvervoerder uitgeleverd waarbij het glas altijd apart op een glasbok geleverd wordt.

Wanneer u een kunststof luifel heeft besteld dan is hier een uitzondering op. Deze worden met de pakketdienst geleverd en mogen geretourneerd worden binnen de wettelijke periode van 14 dagen na levering.

 

Eigen ervaring

Ik was al een tijdje op zoek naar de perfecte deurluifel boven de voordeur. Ik wilde graag mijn woning een moderne uitstraling geven. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een bedrijf die goede luifels verkoopt. Mijn kennissen zeiden dat ik het beste naar Luifel kon gaan en daar om advies kon vragen. Zij gaven mij als advies de aluminium luifel. Deze heb ik ook bij hen gekocht. Ze kwamen de luifel binnen 5 weken brengen. De aluminium luifel is opgehangen en ik ben erg blij met het eindresultaat!