De perfecte vloer

Een nieuwe vloer is altijd leuk, het geeft je woonkamer of andere vertrek in je woning direct een heel andere uitstraling en sfeer. Wil je een vloer met de uitstraling van klassiek hout, maar wel de gemakken van PVC dan kun je niet om de visgraat pvc vloer heen. Een schitterende vloer van PVC, maar met alle kenmerken en het uiterlijk van een houten visgraat vloer. Je ziet bijna niet dat je met PVC te maken hebt, maar je hebt met het leggen bijvoorbeeld er wel de voordelen van. In de webshop van knulst-pvcvloeren.nl heb je tevens een enorm aanbod aan andere vloeren.

Visgraat is al eeuwenoud

Houten visgraat vloeren worden al eeuwenlang gebruikt, je hebt ze vast ook wel zien liggen in oude gebouwen die rond 1800 zijn gebouwd. De vloer is prachtig alleen het leggen ervan neemt wel wat tijd in beslag, dan hebben we het nog niet over het onderhoud ervan gehad. Met een visgraat PVC vloer heb je bepaalde voordelen, het leggen van de vloer is eenvoudig en je hoeft niet te zagen zodat je geen stof hebt. Na het leggen is de vloer direct klaar, en kun je snel beginnen met de kamer te stylen. 

Kom kijken in de showroom

Naast een visgraat PVC vloer zijn er in de showroom van knulst-pvcvloeren.nl nog veel meer mooie vloeren te bewonderen. Misschien kun je wel leuke ideeën opdoen als je thuis een verbouwing uit wilt voeren. Behalve de PVC vloeren is Knulst ook de specialist op het gebied van veel soorten houten vloeren, alle kleuren en soorten om altijd een passende vloer te vinden voor je woning. Wil je liever lekker thuis op je gemak door het magazine bladeren dan kan dit ook, bestel het magazine van Knulst en kijk naar de vele soorten vloeren.