Vandaag hebben wij een afspraak met de meubelmaker Zeist in onze agenda staan. Omdat wij van aparte spullen houden hebben wij met Ellenmarie, beter bekend als de Timmervrouw uit Utrecht, een afspraak gemaakt dat zij bij ons thuis langs zal komen. Op deze manier kan zij makkelijker de situatie inschatten om te zien waar een bepaald meubelstuk het beste zal staan. Nadat zij ons huis had bekeken en wij haar onze wensen kenbaar hadden gemaakt is zij aan de slag gegaan. Zo heeft zij mooie ontwerpen gemaakt en een 3D tekening, tevens werd er een offerte opgemaakt wat de kosten gaan worden.  

Geweldig resultaat

Onze woonkamer ziet er een stuk gezelliger uit nu de meubelmaker uit Zeist hier aan de slag is gegaan. Zo hebben wij een bijzonder mooie kast gekregen, waar ook ruimte is om aan te werken. Onze salontafel en onze eettafel zijn uit hetzelfde hout gesneden maar hebben elk hun eigen trekjes. 

Heb je ook interesse gekregen naar de ontwerpen van Ellenmarie, kijk dan eens op haar site voor de vele projecten die zij heeft gemaakt, zoals:

  • – Werkplek
  • – Kasten
  • – Keukens
  • – Exterieur

Heb je een leukidee, maar weet je neit of dit idee ook haalbaar is, neem dan contact op met Ellenmarie. Voordat je het weet staat jouw idee binnen een korte periode al in je woonkamer te pronken.