Een huis in Spanje kopen een goede investering

Huis Spanje kopen

Al heel lang zaten wij te denken om een huis in Spanje kopen. Mijn man en ik gaan over een tijdje met pensioen en willen dan meer in het buitenland vertoeven. Onze kinderen zijn al groot en wonen niet meer thuis. Wanneer hun vakantie hebben kunnen zij met de kleinkinderen gezellig op vakantie naar ons toe komen. Maar waar moesten wij nou terecht voor een geschikte woning? Wij wilden daarvoor terecht bij een vertrouwde makelaar. Je hoort vaak dat er bedrijven zijn wat woningen verkoopt en dat het bedrijf daarna helemaal niet meer bestaat. Wij wilden dit natuurlijk niet meemaken. Zo zijn wij op het internet gaan zoeken naar een goede makelaar.

Huis Spanje kopen

Een huis in Spanje kopen via een makelaar

Na het vele zoeken lazen wij veel goede recensies over een specifieke makelaar. Wij zijn gaan kijken op de website van dit bedrijf. Dit bedrijf biedt huizen aan die gelegen liggen in de Costa Blanca, Costa del Sol en Costa Calida. Bij deze makelaar kan jij terecht voor professioneel advies, toegewijde service en maatwerk. Wij hebben contact opgenomen met dit bedrijf om te informeren naar de mogelijkheden voor ons. Wij kregen een persoonlijk advies over de aanschaf van een huis in Spanje kopen. Zo hebben wij onze wensen neergelegd waar wij precies naar op zoek waren.

Huis Spanje kopen

Een woning op een mooie locatie

Op de website van deze makelaar kan jij de verschillende woningen bekijken. Wij hebben besloten om voor een woning te gaan in de Costa del sol. Wij hadden op de website een mooie villa gezien in Cerros del Alquila in Mijas. Deze lag in ons budget en zag er schitterend uit. Volgens de makelaar lag deze op een mooie locatie. De begeleiding en ondersteuning bij het kopen van deze villa door dit bedrijf is erg goed gedaan. Kijk ook eens op de website van dit bedrijf voor een huis in Spanje kopen.