Een mooie tv kopen in Tilburg

Wij gaan een tv kopen Tilburg. Helaas heeft onze oude televisie het begeven en moeten wij op zoek naar een andere. Nou ja moeten is een groot woord, maar ik vind het altijd lekker dat ik ’s avonds de kijkdoos even aan kan zetten en dan lekker even kan mee dromen in een mooie film. Dat was ik vorige week ook aan het doen tot het beeld ineens op zwart ging en op zwart bleef. Meteen een monteur gebeld om te kijken wat er aan de hand was, maar het enige wat deze mij kon vertellen was dat wij op zoek moesten naar een ander apparaat.  

Wat een keuze bij bij iEar

Nadat wij op zoek zijn gegaan om een tv te kopen in Tilburg, kwamen wij bij de winkel genaamd  iEar uit. Bij binnen komst keken wij onze ogen uit, wat een enorme keuze heb je hier. Zo zijn er verschillende merken te koop, zoals Loewe, Samsung, LG en Sony. Maar daar en tegen kan je ook allerlei accessoires hier kopen, zoals, meubels, beugels, maar ook 3D brillen. 

Wij hebben op een gegeven moment maar de hulp van één van de medewerkers gevraagd om ons te helpen met het maken van de juiste keuze, zonder deze hulp waren wij er nooit uitgekomen.