Loodgieter Helmond schakel ik altijd in

loodgieter helmond

Met loodgieter Helmond heb ik altijd hele goede ervaringen. Ik schakel het bedrijf nu al een paar jaar in en tot nu toe kan ik alleen maar positieve dingen te zeggen over hen. Hen heb ik voor het eerst ingeschakeld toen er een grote lekkage in ons huis was. Ik had het in de nacht ontdekt, dus ik was bang dat ik niemand zou kunnen bereiken die mij kon helpen om dat uur. Gelukkig is dit bedrijf dag en nacht beschikbaar als het gaat om een noodgeval. Toen ik had gebeld, was er echt heel erg snel iemand gekomen. Dat was erg fijn, want zo is de schade beperkt gebleven.

Klusbedrijf

Loodgieter Helmond staat altijd voor jou klaar

Ik was toen zo blij dat loodgieter Helmond was gekomen. Sindsdien bel ik het bedrijf altijd als er iets moet gebeuren in huis of als iets stuk is. Alle medewerkers zijn stuk voor stuk echt ontzettend vriendelijk. Zij nemen altijd even de tijd om een praatje te maken. Laatst was de verwarming in de woonkamer en keuken stuk gegaan. Aangezien het toen hartje winter was, werd het vreselijk koud in huis. Gelukkig kon het bedrijf diezelfde dag nog een van hun medewerkers langs sturen.

Klusbedrijf

Een heel goed bedrijf

Toen de loodgieter Helmond langs kwam voor de verwarming, was de sfeer weer fijn zoals altijd. Hij had de verwarming gelukkig vrij snel weer aan de praat gekregen. Hij legde ook uit wat er precies stuk was gegaan. Dat vond ik erg fijn, want zo begreep ik er ook een beetje meer van. Mocht jij ooit een goede loodgieter nodig hebben om iets te laten maken in huis, dan raad ik jou zeker aan om hen in te schakelen. De service is geweldig en dat zij dag en nacht beschikbaar zijn voor noodgevallen is heel erg handig.