Ruim 98% van klanten beveelt Schutting33 aan!

Beton schutting

Schutting33 is een van de grootste aanbieder van betonnen schuttingen online. Wij hebben eens gekeken naar de reviews van klanten die bij Schutting33 een aankoop hebben gedaan en hoe tevreden ze zijn met hun aankoop. Via Feedback Company zie je reviews als: “Gezocht, navraag gedaan via website, besteld, gecontacteerd over leverdatum en netjes op afgesproken tijd geleverd! Top Service!” en “Makkelijk bestellen, goede prijs, keurige levering. Volgende keer zeker weer”. De klanten zijn te spreken over Schutting33 en dat blijkt ook uit de cijfers, want Schutting33 wordt door 98% van de klanten aanbevolen! De cijfers liegen er niet om en ook wij raden je aan om eens een kijkje te nemen op Schutting33.nl.

Schutting33

Eindelijk besloten om een beton schutting te nemen? Overweeg goed welke motief en kleur schutting jij wilt gaan kiezen. Je gaat namelijk tientallen jaren naar je schutting kijken en wilt natuurlijk geen spijt krijgen na de eerste week! Daarom wordt er door ons aangeraden om eerst een showtuin te bezoeken. Daar kun je in het echt de motieven bekijken. De ervaring van een beton schutting is in het echt altijd veel anders dan achter een computer. Ook is het belangrijk om zoveel mogelijk vragen te stellen. Zodat, wanneer de beton schutting er staat, je alles weet over het onderhoud en overige zaken die komen kijken bij een beton schutting.

 

Schutting33 heeft de beton schutting in 12 verschillende motieven in de webwinkel. De motieven in hun assortiment zijn: Slate, Prestige, Casa Borsica, Vlecht, Montana, Elegant, Reliëf, Solide, Fels, Prestige Glad, New York, Romania en Steenmotief Glad.  Deze prachtige motieven hebben allemaal hun eigen karakter en zijn te bekleden in iedere RAL-kleur. Welke motief je ook besluit te kiezen, bij Schutting33 zijn de prijzen allemaal gelijk! De motieven in het echt zien? Ga naar de showtuin van Schutting33 waar een groot deel gepresenteerd staat.