SunPower Zonnepanelen voor optimaal rendement

Als je van plan bent over te stappen op zonnepanelen, doe het dan in één keer goed met SunPower zonnepanelen bij Cool Prices. Gedurende de eerste 25 jaar, leveren deze panelen een verbijsterende 70% meer energie dan de normale zonnepanelen. Dit heeft alles te maken met het gebruik van de zogenaamde Maxeon technologie. Uiteindelijk betekent dit dat de zonnecellen van SunPower ongeveer 50% efficiënter het zonlicht omzet in zonne-energie. Kortom, je hoeft niet meer je hele dak te voorzien van zonnepanelen, zoals enkele van je buren misschien hebben, maar hebt aan een paar panelen al voldoende om in je energie te voorzien.

Materialen van absolute topkwaliteit

Hoewel er in Nederland maar weinig tot geen sprake is van extreme weersomstandigheden, zijn de SunPower zonnepanelen ook hier een betere keuze. Door het gebruik van koper om de zonnepanelen te bevestigen en beschermen, gaan ze minder snel stuk en zullen de prestaties dus langdurig hoog blijven. Bovendien wordt het hoge rendement ook gewaarborgd door een uniek ontwerp, wat beter beschermt tegen slijtage en corrosie van het materiaal. Dit zijn normaal gesproken de twee belangrijkste oorzaken van het afnemen van de kwaliteit van zonnepanelen.

Uiteraard weten ze bij SunPower ook dat ze de beste zonnepanelen aanbieden. Daarom geven ze maar liefst 25 jaar vermogensgarantie. Wanneer jouw SunPower zonnepanelen minder energie hebben opgewekt dan beloofd en verwacht werd. Ook krijg je 25 jaar productgarantie, waaruit blijkt hoeveel vertrouwen het bedrijf heeft in haar materialen.

Verschillende designs

Ook heb je bij Cool Prices de keuze uit verschillende kleuren en designs wat betreft zonnepanelen van het merk SunPower. Zo kun je de panelen uitkiezen die het beste bij jouw huis passen. Hierbij moet je rekening houden met de kleur van je dakpannen, maar kun je ook denken aan de soorten bomen of struiken bij je huis, of de kleur van de panelen van je buren. Bij sommige huizen kan een donkerblauw zonnepaneel namelijk niet erg mooi staan. Gelukkig is er daarom ook een zwarte variant, genaamd SunPower Signature Black. Vanzelfsprekend zijn de zonnecellen van dit paneel zwart, maar deze is ook voorzien van antireflecterend glas. Hierdoor blijft zwart ook echt zwart. Zo kunt u dus uw dak restylen en er nog mee besparen ook.

De bekendste serie van SunPower is de X-serie. De X21 serie biedt een efficiëntie van meer dan 21%, terwijl de X22 serie meer dan 22% biedt. Dit zijn dan ook de beste zonnepanelen op de markt voor particulieren. Met deze investering profiteer je dus van meer stroom voor een lagere prijs. Mocht je achteraf toch nog meer energie willen opwekken, dan kun je er altijd voor kiezen om nog meer panelen te plaatsen. Bij andere merken is dit misschien niet mogelijk omdat je dak al vol is, maar door het hoge rendement van deze zonnepanelen heb je veel minder panelen nodig voor meer energie.