maatwerk verstelbare stoelEen paar dagen geleden ontving ik een aanvraag van een lezer. Hij vroeg me of ik een website kende voor meubels voor mensen met een lichamelijke beperking. Hij was namelijk opzoek naar een maatwerk verstelbare stoel. Ik kon hier in eerste instantie geen antwoord op geven. Ik ben daarom voor de lezer opzoek gegaan naar een goede aanbieder en hier had ik het nodige succes mee. Hij had me al verteld dat hij zelf geen aanbieder kon vinden. Hij vertelde me dat hij hier niet zo handig in is en daarom heb ik de lezer geholpen. Ik weet zelf namelijk precies waar ik op moest zoeken en daarom vond ik uiteindelijk ook de juiste aanbieder.

Ik kwam na een tijdje zoeken namelijk uit op de website van Kindermeubilair. Hier vind je enorm veel meubilair voor kinderen met een lichamelijke beperking. Zij zorgen ervoor dat het leven van kinderen met een lichamelijke beperking veel makkelijker wordt.

maatwerk Mooie producten!verstelbare stoel

Op de website las ik dat alles op maat gemaakt wordt en dat geldt ook voor de maatwerk verstelbare stoel. Op de website vond ik een instructievideo en dit gaf mij veel duidelijkheid over deze aanbieder. Nadat ik deze beelden zag wist ik zeker dat ik deze website kon aanraden aan de lezer. Ben jij ook opzoek naar zo’n stoel? Neem dan een kijkje op de website voor meer info. Zoals ik al eerder vertelde vind je hier een handig filmpje, dit maakt alles erg duidelijk.