Wat zijn de eisen voor een oplevering?

Als je als oudere moet gaan verhuizen, dan krijg je te maken met het opleveren van de woning die je achterlaat. Dit kan een koopwoning zijn, maar ook een oplevering huurwoning. Een makelaar, een verhuurder of een woningbouwmaatschappij heeft altijd een aantal eisen waar een opgezegde lege woning aan moet voldoen. De gestelde eisen brengen meestal een aantal klussen met zich mee waar senioren fysiek niet meer aan kunnen voldoen. En mogelijk zijn er geen familieleden die in de gelegenheid zijn te kunnen helpen beschikbaar. Dan biedt Seniorenhulp Nederland betrouwbare oplossingen.

Anders dan een verhuisbedrijf

Seniorenhulp Nederland biedt meer diensten aan dan een gewoon verhuisbedrijf. Natuurlijk verplaatsen we inboedels als zijnde een verhuizer. Maar daarnaast willen we graag helpen om de achtergelaten huurwoning aan alle gestelde eisen te laten voldoen. Met andere woorden, na onze werkzaamheden kan de woning zonder problemen opgeleverd worden. Jij hoeft hier dan zelf niets meer aan te doen. Het is voor ons een must jou te ondersteunen en te ontzorgen daar waar mogelijk is. Je mag ons altijd vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden; voor een oplevering huurwoning, een woningontruiming, of enkel de verhuizing.

Persoonlijke situatie, persoonlijke wensen

Net is maar net waar je hulp voor zoekt. Weet in ieder geval dat vrijblijvend vragen naar alle opties altijd mag. In een persoonlijk gesprek kunnen we jouw situatie bespreken en bekijken waar we jou het beste mee kunnen helpen, en tegen welke vergoeding. Een offerte is zo gemaakt, en vervolgens kan jezelf kiezen waar je gebruik van wil maken.