Waar moet je op letten als je een hottub koopt?

Als je een hottub gaan aanschaffen, moet je eerst voor jezelf gaan bedenken waar je je hottub het meest voor gaat gebruiken. Dit heeft vaak te maken met je levensfase en je levenssituatie. Wil je graag romantisch met z’n tweetjes genieten van het heerlijke warme bad met een wijntje, of ga je elk weekend een hottub party geven voor je vriendengroep? Beide situaties hebben veel invloed op het soort hottub kopen die bij jou past. Bedenk daarom eerst waar je de hottub het meest voor gaat gebruiken.

Wat wil je er aan uitgeven?

Als je hebt bedacht waar je de hottub het meest voor gaat gebruiken, ga je een budget bepalen. Net zoals met veel dingen, kun je de uitgave zo gek maken als dat je zelf wilt. Besef wel dat het een investering is waar je erg lang van gaat genieten. De kosten van een hottub hangen vaak grotendeels af van de afmetingen, maar ook in de extra opties en het soort kachel wat je erop wilt hebben. Al deze dingen hebben invloed op de prijs en zijn dus weer dingen die je moet overwegen. Vind je het bijvoorbeeld heel fijn om te kunnen zien hoe warm de hottub buiten is? Dan kan je ervoor kiezen om een thermostaat erop te laten zetten.

Welke afmetingen wordt de hottub?

Er zijn veel verschillende maten die je kan kiezen als je een hottub gaat aanschaffen. Bedenk van te voren waar je de hottub wilt gaan neerzetten en hoeveel ruimte je hiervoor in beslag kan nemen van je tuin. Ook waar je de hottub voor wilt gaan gebruiken is hier weer belangrijk. Wil je graag met z’n tweetjes erin zitten? Dan zijn er knusse hottubs voor 2 personen beschikbaar. Wil je elke week hottub feestjes gaan geven? Dan kan je een hottub voor wel 10 personen aanschaffen. Natuurlijk zitten daar weer veel maten tussenin.